Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hasznos oldalak

A futás szerelmeseinek az alábbi két webshopot ajánlanánk. Futócipők, ruházat, kiegészítők és természetesen az elmaradhatatlan Compressport márka!

FutócuccokFutócuccok


Partnereink

Kompressziós termékek

Főkategória >Kompressziós termékek

Ugrás a termékekre

A Compressport már 2010 és 2011-ben is az első számú „lábszár védő” volt a Kone Ironman világbajnokságokon. Sajátossága, hogy segíti a vénás keringést, csökkenti a salakanyag felhalmozódást, miközben serkenti az oxigén ellátást.

Teljesítmény növelés:

Az ultra-könnyű Compressport szövetet úgy tervezték, hogy fokozza a vénás keringést a perifériától a szív felé, jelentősen csökkentse a salakanyag felhalmozódást az izmokban. A fokozott oxigén ellátás így csökkenti a görcsök és sérülések kialakulásának esélyét. Lehetővé teszi  a hosszabb, keményebb edzések teljesítését, kisebb elfáradás és gyorsabb regeneráció mellett. Végül pedig a Compressport szövet jelentősége a hő leadás optimalizálásában rejlik, párologtat és ezzel segíti a testhőmérséklet szabályzását.

Sérülés:

A Compressport szövet összetartja, „támasztja” az izomzatot. Arra tervezték, hogy elnyelje a lökéshullámokat, csökkentse a rezgéseket. Így segít megelőzni az izom-szakadást, ízületi fájdalmakat, mikro-szakadásokat, izomlázat.

Regeneráció növelés:

Edzés után: a Compressport regenerációs termékei továbbra is segítik a vénás keringést, így serkentik a salakanyag eltávolítást és az izom oxigenizációt. Ez a folyamat csökkenti az izomláz esélyét, így a sérült izmok gyorsabban regenerálódnak, tehát frissebb lábakkal edzhetünk vagy versenyezhetünk tovább.

Minőség:

Szilárd elhatározásunk, hogy az elérhető legmagasabb minőséget „szállítsuk”. A Compressport kompressziós termékeit Európában gyártjuk, európai alapanyagokat felhasználva, európai technológiával, európai kompressziós specialisták közreműködésével. Regenerálódj gyorsabban a Compressporttal ! COMPRESSPORT ideális minden sporthoz, aktivitáshoz, és regenerálódáshoz. Legyen akár Triatlon, Terep és Utcai futás, Országúti/Hegyi kerékpár, Foci, Csapatsportok, Küzdősportok, Evezés, Kajak-Kenu, Konditermi edzések, Erőfejlesztés, használd bizalommal a Compressport termékeit.

Termékek:

R2 (alap szár), UR2 (bőrnyugtató olajkapszulákat tartalmazó szár), US (az achilles résznél szilikon betétekkel megerősített változat):

Ezeket a szárakat kimondottan a versenyekhez ajánlják a gyártók. Itt egy a lábszárat átfogó, bokától a térdhajlatig húzódó kompressziós termékről van szó. Sűrűbb szövés jellemzi, mint a Full Socksot (természetesen ugyanabból a magas minőségű európai alapanyagból, európai technológiával gyártva). Remek választás triatlonhoz, kerékpárhoz, futáshoz, terepfutáshoz, és eddigi tapasztalataink szerint vizes sportokhoz is. A regeneráció mellett, itt egy másik fontos előny kapott hangsúlyt a kialakításnál, mégpedig a mozgásból adódó, az izmokra ható, mechanikai igénybevétel csökkentése. Mint egy másodlagos izompólya veszi körül az aktív izmot. Ezzel az izom nem csak könnyebben pihen mozgás közben, de kevesebb energiát is igényel az adott tempó fenntartásához, tehát teljesítményt fokoz. A termék anyaga pedig úgy lett kialakítva, hogy maximalizálja a párologtatást, ezzel segítve a hűtést, és folyadék leadást, emellett ultrakönnyű anyaga biztosítja a könnyed érzést. A termékre a Compressport által nyújtott 2 éves garancia érvényes. Az R2 másik nagy előnye, hogy széles szín palettából lehet válogatni, így mindenki megtalálja a számítását, és saját stílusát.

For Quad

Forradalmi mindazok számára, akik két lábon feszegetik határaikat. Kerékpározás, futás, országút, terep, az új „Quad Compressport” szárnyakat ad. A Compressport For Quad combvédő az egyetlen kompressziós termék, amit a felső lábra szabtak, nem a csípőre, lehetővé téve ezzel az optimális kompressziós mértéket a négyfejű combizomzatnak és hajlítóknak, miközben támogatja az „ITB”-t (Iliotibial band). Viseld a ForQuad-ot a futónadrág, triatlonos ruha, vagy kerékpáros mez alatt. Ellentétben a hétköznapi „felső kompressziós” termékekkel, a ForQuad nem fedi a lágyéki részt, így nem igényel mosást, minden használat után öblíthető a zuhany alatt, és már viselhető is a regenerálódáshoz.

Full Socks:

Egy a szárakhoz képest ritkább szövésű teljes zokni, talprésszel. Ezt a terméket főleg regenerálódáshoz, és utazáshoz ajánljuk (például repüléshez, hosszabb autó utakhoz). A pihenés hatékonyabbá tételét szolgálja. Mint a többi terméknél, itt is cm2-ként eltérő nyomás biztosítja, hogy a zokni egyenletesen terelje a fáradt/vénás vért a szív felé (a végtag alsó részéből kiindulva), így könnyítve annak munkáját. A talprészben akupresszúrás pontok vannak beépítve, amik serkentik a vérkeringést, és az izmok relaxációját segítik. A talp középső harmadában (a boltívet körülölelve) pedig egy újabb kompressziós „pánt” húzódik keresztül, ami a talpból való vérkijutást segíti. Az anyag természetesen antibakteriális, 100%-ban európai alapanyagból. A 2 éves garancia természetesen itt is érvényes. Több színben elérhető.

Run socks (run socks, trail run socks, winter socks, bike socks):

A full socksnál már említett talp akupresszúrás pontok itt is megtalálhatók, ugyanúgy, mint a boltívet körülölelő kompressziós csík. Emellett egy sűrűbb, mégis könnyebb szövést alakítottak ki a gyártók a full sockshoz képest, ezért ultra könnyű, és nagyon tartós, strapabíró termék került a piacra. Ugyanúgy remek nedvesség elvezető rendszere van a zokninak, így egy hosszabb futás után sem tocsog a használó a saját izzadtságában, és ezáltal nem töri fel a bőrt a talpon, és ujjakon. Antibakteriális, magas minőségű alapanyag, és gondos európai gyártás jellemzi. 2 éves garanciával, sokféle színkombinációban (fekete-fehér alapon, rózsaszín, kék, zöld akupresszúrás pöttyökkel).

Arm Force és Pro Arm karvédő szárak:

Az Arm Force egy alap karrésznek tekinthető, sokkal inkább regenerációhoz, és őszi, téli edzésekhez (mivel kicsivel vastagabb szövetből áll, és ritkább szövésű) ajánlott. A Pro Arm karvédő szár a Force versenyváltozata, sűrűbb szövés, és vékonyabb anyag jellemzi (mindamellett, hogy így is mindkét termék a cégre jellemző Ultralight technológiával készül, tehát a könnyed érzés alapvetően jellemzi). A kialakításnál figyelembe vették, a könyök hajlat érzékenységét, itt egy sokkal könnyebb kompresszió mentes zóna található, így a termék viselése nem okoz kellemetlen érzést hajlított karnál sem. Az izom mechanikai igénybevételét csökkenti (rázkódások), ezzel energiát spórol a használónak. A hő, és víz leadás (azaz párologtatás) elsőrangú a terméknél. Anyaga antibakteriális. Európai minőség, és nagy szakértelmű európai gyártás jellemzi a karszárat. A Pro Arm karrész egy kiegészített változatban is elérhető, amelyen egy vágás biztosítja, hogy ne kelljen a kompressziós termékre ráhúznunk órát.

A cég több évtizedes orvosi kompressziónál gyűjtött tapasztalatok alapján alakította ki termékeit, kifejezetten sportolókra alakítva, legyenek azok hobbi, vagy profi versenyzők. A svájci precizitás, és szakértelem pedig garancia a termék minőségére, és hatékonyságára nézve. Nem véletlen piacvezető az egész világon!Webáruház készítés